top of page

NYHET! Vi lanserer i 2024: After Work

After Work - idéer, tips og råd i en ny fase av livet!

Mange av oss tilbringer flere tiår i arbeidslivet. Vi bygger karrierer, følger rutiner og møter daglige utfordringer som krever vår tid og energi. Men hva skjer når vi trer ut av dette kjente landskapet og inn i en ny fase av livet, fri fra jobbens strukturer og forventninger? Hvordan kan vi sørge for at denne tiden blir like, givende og inspirerende?

«After Work» er et kurs og en møteplass for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan utruste deg med ferdighetene og selvtilliten du trenger for å omfavne denne nye fasen av livet ditt. Kurset er designet for å hjelpe deg til å tenke utenfor boksen, identifisere dine sanne lidenskaper, og lage en plan for et oppfylt og givende liv etter arbeid. Få tips og råd om en ny økonomisk situasjon og om spørsmål knyttet til arv og fremtidsfullmakter. Ved hjelp av kreative metoder og praktiske verktøy vil du få anled-ning til å utforske dine muligheter, drømmer og finne frem til nye interesser.

 

Gjennom interaktive øvelser, inspirerende historier, og praktiske verktøy, vil du lære å:

• Kartlegge dine interesser og drømmer

• Sette klare mål for din pensjonisttilværelse

• Anvende kreative metoder for å overvinne hindringer

• Koble deg til et støttende samfunn som deler dine ambisjoner

• Hva skjer med den nye økonomien min? 

• Ta stilling til aktuelle juridiske problemstillinger

 

Uansett om du nettopp har gått av med pensjon eller ser frem til det i nær fremtid, vil «After Work» utruste deg med ferdighetene og selvtilliten du trenger for å omfavne denne nye fasen av livet ditt.

PROGRAM OG PÅMELDING:

29. og 30. januar

19. og 20. februar

30. og 31. mai

11. og 12. november

After Work
After Work
After Work

Kim Bjørnqvist

Om foredragsholderne:

 

Kim Bjørnqvist har bakgrunn fra reklame- og tv-bransjen, som tekstforfatter, kreativ direktør og utviklingssjef. Han deler sin tid mellom undervisning på Høyskolen Kristiania - i kreativ skriving, tekstforfatting, kreative metoder og forbrukersosiologi, og foredrag og workshops om kreativitet, idéutvikling og språk for bedrifter og universiteter i inn- og utland.

Marie Olaussen er journalist, forfatter og foredragsholder. Med boka «Hvordan bli rik på et år» (Cappelen Damm 2021), traff hun et stort publikum, og fulgte opp med «Jakten på tusenlappene» i 2023. Her forklarer hun økonomiske verktøy og metoder helt uten fremmedord og på en måte som gjør at du får lyst til å legge om stilen, bruke mindre og spare mer til det som gleder akkurat deg. 

Kjell Morten Méd er privatpraktiserende advokat, foredragsholder og skribent. Kjell Morten startet som forretningsadvokat etter studiene og opprettet ADVOKATFIRMAET MÉD i 1993. Han arbeider særlig med spørsmål knyttet til arv, skifte, skilsmisse, fremtidsfullmakter og fast eiendom. I tillegg til advokatvirksomheten holder han foredrag om familie- og arverettslige temaer over hele Norge. Han er også fast skribent med månedlige bidrag i Magasinet Vi over 60.

bottom of page