top of page

After Work - en ny livsfase!

After Work - idéer, tips og råd i en ny fase av livet!

Mange av oss tilbringer flere tiår i arbeidslivet. Vi bygger karrierer, følger rutiner og møter daglige utfordringer som krever vår tid og energi. Men hva skjer når vi trer ut av dette kjente landskapet og inn i en ny fase av livet, fri fra jobbens strukturer og forventninger? Hvordan kan vi sørge for at denne tiden blir like givende og inspirerende? Og hvordan få selvtilliten og ferdighetene vi trenger for å omfavne denne nye fasen? After Work er et kurs og en møteplass for deg som har tenkt nettopp disse tankene. Kurset er designet for å hjelpe deg til å tenke utenfor boksen, identifisere dine sanne lidenskaper og lage en plan for et oppfylt og meningsfylt liv etter arbeid. 

Uansett om du allerede har sluttet å jobbe eller ser frem til det i nær fremtid, vil After Work bidra med nyttig kunnskap og inspirasjon.

Gjennom inspirerende historier og øvelser vil du lære å:

• Kartlegge dine interesser og drømmer

• Sette mål og finne en ny struktur for den nye livsfasen

• Anvende kreative metoder for å overvinne hindringer 

• Finne frem til samfunnengasjerende aktiviteter

• Forberede deg på din nye økonomiske situasjon

• Ta stilling til aktuelle juridiske problemstillinger

PROGRAM OG PÅMELDING:

29. og 30. januar - FULLFØRT!

30. og 31. mai - AVLYST!

11. og 12. november

After Work
After Work

Kim Bjørnqvist

After Work

Om foredragsholderne:

 

Kim Bjørnqvist har bakgrunn fra reklame- og tv-bransjen, som tekstforfatter, kreativ direktør og utviklingssjef. Til daglig underviser han på HK - i kreativ skriving, tekstforfatting, kreative metoder og forbrukersosiologi.


Marie Olaussen er journalist, forfatter og foredragsholder. Med boka «Hvordan bli rik på et år» (Cappelen Damm 2021), traff hun et stort publikum, og fulgte opp med «Jakten på tusenlappene» i 2023.


Kjell Morten Méd er privatpraktiserende advokat, foredragsholder og skribent. Han arbeider særlig med spørsmål knyttet til arv, skifte, skilsmisse, fremtidsfullmakter og fast eiendom.

 

Tor Dahl har bred og allsidig erfaring fra salg, salgsledelse og rekruttering. Han har jobbet med rådgivning, trening og organisasjonsutvikling i ledende varehandels- og leverandørbedrifter i Skandinavia siden 1990.

 

Tore Kummen jobber som Senior Private Banker i Nordea og har lang erfaring innenfor område formuesforvaltning og investeringsmuligheter.

bottom of page