top of page
Balanse og balanse

Balanse og bevegelse - et liv i balanse del 2

13. og 27. oktober 2022 • Ingen kursavgift

Balanse, pust, sansing og bevegelse for bedre helse

Dette kurset er en oppfølging av kurset «Balanse og bevegelse» som gikk i mai og september i år. Her kan du dele erfaringer du har hatt på veien fra forrige kurs og la lærdommen gjøre deg klokere og mer
handlekraftig. 
Vi går dypere i stoffet, repeterer og justerer øvelsene og tar i bruk gode verktøy du allerede besitter. Kurset er for deg som ønsker å bli kjent med deg selv på en NY og spennende måte, og ta i bruk din egen «livskraft».

Kursholder: Unni Steidel er utdannet vernepleier/miljøterapeut, yogainstruktør og kognitiv Coach (mer nøyaktig NLP Master Coach). Hun driver eget firma: Indre Bevegelse, med fokus på å øke livskvaliteten med teknikker som yoga, pust, meditasjon og gode bevisstgjøringer/tanketeknikker.

Varighet: Kl: 0900 - 1500 begge dager

Program: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)
 

Du lærer 15 minutters enkle øvelser du kan gjøre hjemme!

 

Torsdag 13. oktober: Dagen inneholder 3 deler:

1. Repetisjon, justering og erfaring er en del av læringen. De som ønsker kan dele sine erfaringer. Hva har du lært siden sist som beriker deg?

2. Vi øver og justerer på «hjemmeøvelsene»: Balanse, pust, bevegelse og aktiv bruk av sansene. Vi tøyer og strekker i en jevn flyt med pusten, lytter til kroppen og er til stede her og nå.

3. Bli kjent med ulike deler i deg; «Drivkraften og bremsepedalen». Vi tar i bruk gode verktøy, noe som er avgjørende for å lykkes.

 

Torsdag 27. oktober: Dagen inneholder 2 deler:

4. Vi skaper noe hvert øyeblikk. Enten etter det gamle tankemønstret eller etter «eget design». Du er så mye mer enn du tror du er. De fleste lever et helt liv, uten å ta i bruk sine indre ressurser. Ved hjelp av gode verktøy er det lettere å lykkes. La oss ta dem i bruk.


5. Fysiske øvelser. Repetisjon av yogaøvelser, samt puste- og sanseøvelser.


Dette er hva du trenger på kurset:

- Matpakke til lunsjpausen
- Penn og papir / kladdebok

- Behagelige og romslige klær, så du kan bevege deg fritt

- Et åpent, nysgjerrig og vennlig sinn

 

Vi byr på kaffe/te og isvann. Velkommen!


Frist: Påmeldingsfrist fortløpende

NB: Det er stor interesse for våre gratiskurs og vi ber vennligst om at du gir oss beskjed dersom du allikevel ikke ønsker- eller kan beholde plassen slik at noen andre får mulighet.