top of page
Førjulsbridge-kurs

Førjulsbridge øvet nivå

28. - 30. november 2022 • kr 3900,-

Temaet for dette kurset er NT-åpninger og teknikker for å bli en enda bedre spillefører!
Temaet for dette kurset vil være NT-åpninger og svar på disse. Vi skal også lære forsvarsmeldinger når motparten åpner med NT. I løpet av kurset lærer du teknikker for å bli en bedre spillefører. Vi spiller mange spill, og alle bli gjennomgått.  Velkommen til hyggelige bridgedager med førjulsstemning og god julemat!

Instruktør Finn Brandsnes; er flere ganger Norgesmester og har adskillige andre turneringsseire å se tilbake på. Han er videre turneringsleder, turneringsarrangør, reisebridgearrangør, journalist med egen spalte i mer enn 20 aviser over hele landet. Finn er en meget behagelig og sympatisk bridgelærer med evne til å formidle vanskelig stoff på en enkel og forståelig måte.

Program: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Mandag 28. november

Velkommen og ankomst, innkvartering med kaffe før kursstart. Etter kursåpning og felles lunsj, starter vi med teoridelen. Videre legger vi opp til turnering del 1 og 2 før og etter middag.

Tidspunkt: 1200 - 2100 (kaffe serveres fra kl 1100)

Tirsdag 29. november

Denne dagen starter vi med teori og spill før lunsj og videre med turnering del 3 utover dagen. Vi legger opp til mulighet for å spille facitbridge på kvelden etter middag

Tidspunkt: 0930 - 1700

Onsdag 30. november

Siste dagen av dette seminaret, blir det teori, spill og turninger før vi avslutter for denne gang med premieutdeling og felles lunsj

Tidspunkt: 0930 - 1300 lunsj og hjemreise

 

Kurspris: kr 3900,-  •  Prisinfo  •  Påmeldingsregler

Frist: Påmeldingsfrist fortløpende