top of page
Bridgeseminar

Bridgeseminar øvet nivå

6. - 8. mars 2023 • kr 4300,- (uten overnatting kr 3100,-)

Kurs for øvet nivå med tema: Åpningsmeldinger
På dette kurset vil hovedtemaet være åpnerens andre melding. Åpningsmeldinger kan være lite beskrivende, det er derfor viktig å vite hvordan åpner i sin neste   melding beskriver hånden enda bedre. Hvilke meldinger er passbare, og når må vi melde videre? Ettersom nesten alle spill blir gjennomgått, vil mange flere tema bli belyst.

Instruktør Finn Brandsnes; er flere ganger Norgesmester og har adskillige andre turneringsseire å se tilbake på. Han er videre turneringsleder, turneringsarrangør, reisebridgearrangør, journalist med egen spalte i mer enn 20 aviser over hele landet. Finn er en meget behagelig og sympatisk bridgelærer med evne til å formidle vanskelig stoff på en enkel og forståelig måte.

Program: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Mandag 6. mars (kl 1200 - 2030)

Ankomst og innkvartering med kaffe før kursstart. Etter kursåpning og felles lunsj, starter vi med teoridelen. Videre legger vi opp til turnering del 1 og 2 før og etter middag.

Tirsdag 7. mars (kl 0930 - 2130)

Denne dagen starter vi med teori og spill før lunsj og videre med turnering del 3 utover dagen. Quiz med Quizmaster Bjørn Helge Jahnsen etter middag.

Onsdag 8. mars (kl 0930 - 1245)

Siste dagen av dette seminaret, blir det teori, spill og turninger før vi avslutter for denne gang med felles lunsj.

 

Kurspris: kr 4300,- (uten overnatting inkl. lunsj kr 3100,-) •  Prisinfo  •  Påmeldingsregler

Frist: Påmeldingsfrist fortløpende