Bridgeseminar

Bridgeseminar øvet nivå

5. - 7. september 2022 • kr 3900,-

Kurs for øvet nivå med tema; innmeldinger og motspill
Temaet for dette kurset vil være innmeldinger og motspill. 50 prosent av bridgen er motspill, og bridgen blir enda morsommere om vi blir bedre på dette. Styrkekast, fordelingskast, utspill og Lavinthal. Her har vi mye å prate om. Vi spiller mange spill, og alle blir gjennomgått.

Instruktør Finn Brandsnes; er flere ganger Norgesmester og har adskillige andre turneringsseire å se tilbake på. Han er videre turneringsleder, turneringsarrangør, reisebridgearrangør, journalist med egen spalte i mer enn 20 aviser over hele landet. Finn er en meget behagelig og sympatisk bridgelærer med evne til å formidle vanskelig stoff på en enkel og forståelig måte.

Program: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Mandag 5. september

Velkommen og ankomst, innkvartering med kaffe før kursstart. Etter kursåpning og felles lunsj, starter vi med teoridelen. Videre legger vi opp til turnering del 1 og 2 før og etter middag.

Tidspunkt: 1200 - 2100 (kaffe serveres fra kl 1100)

Tirsdag 6. september

Denne dagen starter vi med teori og spill før lunsj og videre med turnering del 3 utover dagen. Vi legger opp til mulighet for å spille facitbridge på kvelden etter middag

Tidspunkt: 0930 - 1700

Onsdag 7. september

Siste dagen av dette seminaret, blir det teori, spill og turninger før vi avslutter for denne gang med premieutdeling og felles lunsj

Tidspunkt: 0930 - 1230 lunsj og hjemreise

 

Kurspris: kr 3900,-  •  Prisinfo  •  Påmeldingsregler

Frist: Påmeldingsfrist fortløpende