Male-collage kurs

(16., 17.) 18. - 20. august • kr 5900,- + 400,- for materialer
Kurset inkluderer også en online kursdel 16. og 17. august

Bli med å utforske farger, maling og collage

Har du lyst til å «leke» deg med collage og maling med ulike verktøy og glemme prestasjonsangst? Da er dette kurset noe for deg. Kunstner og kursholder Tove S. Holmøy og assistent Hilde-Britt Remøy sørger for at du blir inspirert og godt fulgt opp i din kunstneriske utfoldelse. På dette kurset vil vi ha fokus på det å se, forske og glemme å være «flink». Det kreves ingen forkunnskaper bare at du har lyst!
 

Online kursdel 16. og 17. august:

Kurset inkluderer 2 dagers innledning i «klasserommet på nett», mandag og tirsdag, med webinar og online instruksjoner fra Tove og Hilde-Britt. Du vil få e-post på forhånd med tydelig forklaring og lenke til webinar på Zoom. Du får også lenke til kurssiden der vi leder deg gjennom kursvideoer som en forberedelse til vi møtes fysisk på onsdag og fortsetter kurset sammen ut uken med avslutning på fredag!

Kursholder: Tove S. Holmøy

Tove S. Holmøy er en erfaren kursholder og aktiv billedkunstner • Les mer om Tove her
Medhjelper på kurset er Hilde-Britt Remøy

Kursinnhold: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)


Forkurset mandag og tirsdag på nett:

Vi starter med webinar både mandag og tirsdag, så du får hilse på Tove og Hilde-Britt. Du kan delta aktivt i praten eller du kan være passiv deltager om du heller vil det. Videre vil du få tilgang til underholdende kursleksjoner som du ser på nett.

 

I forkurset får du kunnskap om hvordan du blander farger og maling og hvordan du utfører limeprosessen. Vi vil vise deg hvordan vi forberederer magiske fargeark som du skal få jobbe videre med å integrere i collage og maleri i kurset. Dessuten vil vi dele teori om fargelære og komposisjon. Vi veileder deg!

 

Hovedkurs onsdag, torsdag og fredag fysisk hos Nestor:

Nå skal vi møtes og bli ordentlig kjent og vi skal jobbe videre sammen på Nestor. Her starter den kreative prosessen for fullt og nå skal du få boltre deg med collage og farger!

 

Collagelek: Når vann og maling flyter sammen og skaper former, kontraster og strukturer på tynne ark, blir dette et spennende utgangspunkt for videre riving av papirer og collagearbeid på lerret. Fabulering over former som dukker opp setter fantasien i sving. Med lim og forskjellige verktøy, samt akrylmaling skaper vi bilder på lerret. I collage er det ingen regler. Dessuten får du nå bruk for det du har lært i forkurset: Om farger og komposisjon samt bruk av lim, maling og ulike verktøy. Vi er opptatt av å «se deg» og hjelpe deg til å finne veien din gjennom prosessen! Fredag avslutter vi med evaluering før hjemreise.

Programoversikt:
Mandag 16. august: kl 0900 - 0945:
Vi starter med «bli kjent med oss og velkommen-webinar». Forkurset starter med et webinar (ca 45 min) og fortsetter med 2 nettleksjoner (ca 30 min x 2)

Tirsdag 17. august: kl 1900 - 0945: Webinar innleder dagen (ca 45 min). Dagen fortsetter med nettleksjoner (ca 30 min x 2)

 

Du vil få veiledning til den digitale delen når kurset nærmer seg!


Onsdag 18. august: Kursstart kl 1100 - 1630. Vi møtes på Nestor i Melsomvik og starter med utformingen. Filmkveld kl 2030

Torsdag 19. august: 0900 - 1700: Vi fortsetter prosessen med oppgaver og veiledning

Fredag 20. august: 0900 - 1300: Motivene avsluttes og evalueres. Hjemreise etter lunsj

Kurspris: kr 5900,- + kr 400,- for materialer •  Prisinfo  •  Påmeldingsregler

FristPåmeldingsfrist fortløpende • Begrenset antall plasser!