top of page
Mindfulness og yoga

Pust, meditasjon og yoga

Starter 24. august 2023 • Ingen kursavgift

Fra kraftløs til kraftfull!

Kunnskap, forståelse og bevisstgjøring er avgjørende for å skape endringer over tid. Gjennom erfaringer, historier og refleksjon skaper vi inspirasjon og energi til å ta gode valg i hverdagen. Hva skal til for å ta aktive grep her og nå? Hva hindrer deg og hva motiverer deg? Dette er et 3-delt kurs som gir deg innføring
i Pust, Meditasjon og Yoga.

Kursholder: Unni Steidel er utdannet vernepleier/miljøterapeut, yogainstruktør og kognitiv Coach (mer nøyaktig NLP Master Coach). Hun driver eget firma: Indre Bevegelse, med fokus på å øke livskvaliteten med teknikker som yoga, pust, meditasjon og gode bevisstgjøringer/tanketeknikker.

Kurset går over 3 kvelder (torsdager) Kl: 1800 - 2100

Kveld 1:  24. august

Kveld 2:  31. august

Kveld 3:  14. september

Kursinnhold: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

• Kunsten «å oppdra seg selv» på en kjærlig måte. Å ha en sunn og trygg relasjon til seg selv er første skritt på veien til aktive grep og mer livsglede.

 

• Kort om helsegevinsten med å praktisere yoga, pust, meditasjon, samt å være til stede, «våken og bevisst» i livet.

 

• Vi gjør enkle yogaøvelser; pust, bevegelse og aktiv bruk av sansene. Vi tøyer og strekker i en jevn flyt med pusten og øver på å lytte til kroppen på en vennlig og ikke-dømmende måte.

24. august:
Hvordan kan PUSTEN bidra til økt livskvalitet? 
Kjenn hvordan pusten bidrar til å skape mer ro, fokus og balanse i kropp og sinn. Gode pust er smertedempende, avslappende, energigivende og hjelper deg med å være til stede her og nå. Pusten er din livskraft, og er en fin måte å bli kjent med deg selv på.


31. august: 

Hvordan kan MEDITASJON bidra til økt livskvalitet? Meditasjon brukes både helseforebyggende og i rehabilitering mot stress, tankekjør og til hjelp for ulike psykiske plager. Meditasjon handler om å være bevisst til stede i øyeblikket, uten å være forutinntatt. Det er en øvelse i å IKKE skulle prestere noe som helst. Du skal bare være, (ikke gjøre)… her og nå, og ta imot det som kommer. Aksept, gi rom og skape ro i uroen. 


14. september: 

Hvordan kan YOGA bidra til økt livskvalitet? Mange tror de må være myke for å gjøre yoga. Det trenger du ikke være. Med yoga blir du mykere, smidigere og puster bedre, som bidrar til økt ro og energi. Vi forener kropp og sinn. Du lærer å lytte til kroppen på en ny måte; vennlig, åpen og nysgjerrig. Vi gir slipp på «flink pike/ gutt syndromet», og er gode nok som vi er. Vi øver på å gi slipp på prestasjoner, og utvikler «selvkjærlighet». 


Frist: Påmelding fortløpende. Begrenset antall plasser!


Pris: Ingen kursavgift, men om du bor et stykke unna, så har vi rom for overnatting. Kontakt oss for pris!

NB: Det er stor interesse for våre gratiskurs og vi ber vennligst om at du gir oss beskjed dersom du allikevel ikke ønsker- eller kan beholde plassen slik at noen andre får mulighet.

bottom of page