top of page

Hils på Unni - vår blide og positive "yogadame"

Unni Steidel kom inn som et friskt pust i lokalene våre for et par år siden, og har siden blitt et "fast inventar". Unni holder yogakurs hver mandag og nå er hun aktuell for Nestor med kurset: Balanse og bevegelse - et liv i balanse. Er du nyskjerrig på hvem Unni er, så forteller hun litt om seg selv her:

Hvor er jeg? På internett og i Tønsberg-område hvor jeg blant annet har yogakurs på Nestor.

Hva gjør jeg?

For et par år siden bestemte jeg meg, sa opp min faste stilling som miljøterapeut og begynte for meg selv. Jeg er i gang med et nystartet firma; Indre Bevegelse og tilbyr ulike kurs og timer. Både nettbasert og fysiske. Jeg drar også på hjemmebesøk med kurs (stolyoga/meditasjon og coaching) og har nettkurs med timer på Zoom.

Fokuset er rettet mot at hver og en tar i bruk sine indre ressurser for å øke livskvaliteten og skape et liv som er riktig for den enkelte. Dette skjer ved hjelp av yoga, pust, meditasjon og gode bevisstgjøringer/tanketeknikker.

Kompetanse og erfaring

Jeg er utdannet vernepleier/miljøterapeut, yogainstruktør og kognitiv Coach (mer nøyaktig NLP Master Coach). Jeg har jobbet mange år med mennesker som har hatt behov for hjelp på ulike nivåer. Har allsidig erfaring - alt fra tømmerhugger, griseavløser og ambulansesjåfør. De siste 20 årene har jeg jobbet som miljøterapeut. Det har vært mennesker med fysisk og psykisk funksjonsnedsettelser innen psykiatri og barnevern.

Gjennom jobbene mine har jeg lært meg å leve her og nå, og være takknemlig. Og jeg har lært at vi mennesker sitter på en enorm indre kraft. Livet venter ikke på oss og tiden er det mest verdifulle vi har. Spesielt i ambulansetjenesten gikk det opp for meg hvor fort livet kan snus på hodet og hvor mye indre kraft vi besitter.

Hva brenner jeg for? Å leve nå. Velge det som gir mening og glede i livet. Og jeg brenner for å formidle at hver og en av oss besitter en indre kraft til å ta gode valg, hver dag.

Jeg får energi, og opplever glede av å dele kunnskap og erfaring. Jeg ønsker så inderlig at andre også kan ta i bruk sine ressurser. Ta de små skrittene og handlingene hver dag som gjør den store forskjellen.

Vi er her for å hjelpe og støtte hverandre, i et fellesskap. Jeg tror på det gode i menneskene, bare vi stopper opp og kobler oss på hjerte. Og ikke lar oss drive hode- og hjerteløst av gårde på autopiloten.

338 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page