top of page

Nestor presenterer: Kjell Morten Méd

Oppdatert: 31. mar. 2022

Hvem:

Kjell Morten Méd er privatpraktiserende advokat, foredragsholder og skribent. Født 1960 i Sandefjord. Flyttet til Oslo for å studere i 1979 og har etter det bodd og arbeidet i Oslo.Bakgrunn :

Startet som forretningsadvokat etter studiene. Opprettet ADVOKATFIRMAET MÉD i 1993. Arbeider særlig med spørsmål knyttet til arv, skifte, skilsmisse, fremtidsfullmakter og fast eiendom. Bistår klienter med å planlegge og gjennomføre generasjonsskifter, opprette testamenter, ektepakter og fremtidsfullmakter. Utarbeider sameieavtaler hvor flere eier eiendom - ofte hytter - sammen. Bistår med gjennomføring av arveoppgjør. Er testamentsfullbyrder. Forhandler frem løsninger i fastlåste skilsmisser, arveoppgjør og hyttesameier.


I tillegg til advokatvirksomheten holder han foredrag om familie- og arverettslige temaer over hele Norge. Det er snart 30 år siden han holdt det første foredraget hos her hos oss på Nestor i Melsomvik. Er fast skribent med månedlige bidrag i Magasinet Vi over 60. Dukker nå og da opp som «arverettsekspert» i NRK og andre media.


Hva er ditt engasjement og drivkraft?

"Jeg trives svært godt som famlierett-advokat, foredragsholder og skribent i grenselandet mellom mennesker og juss. Selv etter 30 år går det knapt en dag uten nye problemstillinger. Jeg har stor tro på kunnskapsbaserte avgjørelser. Vi bør alle legge til rette for vår egen alderdom - og for at arveoppgjøret etter oss går noenlunde greit". Hva gjelder for hver enkelt av oss hvis vi ikke tar grep? Kjenner du - og er du fornøyd med - de «standardløsningene» som følger automatisk av lovverket for deg og dine? Hvis ikke - hvilke alternatriver har du? - "Ta grep før det er for sent. Folk er så forskjellige. Vi har alle våre prioriteringer, mål og ønsker. Den gode løsningen ligger ofte der - det er bare å finne den ! Mye av min drivkraft og engasjement ligger i gleden jeg opplever når jeg ser at kursdeltakeren eller klienten har identifisert en problemstilling, vurdert alternativene og funnet en god løsning".


Kjell Morten er aktuell foredragsholder for Seniorkurs Bedrift

535 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page