Om oss:

Nestor er et kurs- og inspirasjonssenter som drives som et folkehøgskolelignede tiltak. Vi er et unikt kurssted og tilbyr kurs, arrangement, kulturreiser og kvalitetsforedrag. Vi holder til i sjarmerende Melsomvik midt i Vestfold.

Vi ønsker å gi voksne mennesker i alle aldre muligheten til å oppleve, oppdage og fordype seg i interessante temaer i fellesskap med andre. Vi ønsker å bidra til livsnær informasjon om hvordan man kan ta best mulig vare på seg selv når man står foran overgangen til en ny fase i livet. 

Våre kurs- og kulturreiser inspirerer og engasjerer til aktivitet og livslang læring. Vi er kjent for høy kvalitet med erfarne og kunnskapsrike forelesere og reiseledere. Dagene på Nestor handler om å utvide sin horisont, lære mer, oppleve og oppdage og kanskje undres over hvordan det er å være menneske i vår tid. 

 

Nestor er en stiftelse og frilynt virksomhet i samarbeid med Nasjonalforeningen for folkehelsen og Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi har vært i drift siden 1979.

Visste du at vi er 2 tilsvarende slike skoler i Norge? Stiftelsen Nordnorsk Pensjonistskole (NNPS) ligger på idylliske Vik i Sømna kommune på Helgeland i Nordland og fra 2022 vil vi samarbeide på enkelte kurs og reiser. Les mer om skolens tilbud her: NNPS

Stuene i Villa Åsly innbyr til måltider og et sosialt
samlingssted for å nyte og hygge seg...

Fasiliteter:

På Nestor har vi gode kursfasiliteter med servering av god mat tilpasset årstidene i vår historisk villa fra 1897. Våre internat består av 40 rom i enkel hotellstandard... 

 

Les mer

 

Utleie:

Vi har inntil videre dessverre ingen kapasitet
for utleie. Kontakt oss ved en senere anledning.

Kontakt oss:

© Nestor 2021