top of page

Nestor presenterer: Inger Marie Mohn Solberg

Oppdatert: 26. apr. 2022

Intro:

Nestor samarbeider med et bredt utvalg profesjonelle aktører, og vi vil her få presentere fysioterapeut Inger Marie Mohn Solberg. Hun har vært fast foredragsholder på Nestors Seniorkurs 55+ i en årrekke.


Bakgrunn: Fysioterapeut med master i helsefremmende arbeid. Født i 1966. Opprinnelig fra Eidskog i Hedmark. Har bodd i Melsomvik siden OL på Lillehammer. Jobber til daglig i Sandefjord kommune. Har lang erfaring innen folkehelsearbeid, frisklivsarbeid og gruppeledelse. Har vært foredragsholder på Nestor gjennom mange år.


Drivkraft/engasjement: Trening trenger ikke å skje på treningssenter og fysioterapi trenger ikke å skje på behandlingsrommet. Det er veldig mye hver enkelt kan gjøre for å påvirke egen helse og livskvalitet – heldigvis! Ofte er det ikke så mye endring som skal til - kanskje mer en ny måte å tenke på? Det er lett å se begrensningene og hindringene - særlig når man «trekker på årene». Rart uttrykk i grunn - det er i alle fall ingen grunn til å legge inn årene, selv om man trekker på de… «Jogging har aldri vært min greie» sier du kanskje eller «Jeg er for gammel for å begynne med randonee»? Det er ikke det det handler om - du må begynne der du er og finne noe du liker - mulighetene ligger der og venter på oss! Kroppen venter derimot ikke - den trenger omsorg og en luftetur hver dag - akkurat som bikkja… Klar, ferdig, gå!


Inger Marie er aktuell foredragsholder for Seniorkurs Bedrift

522 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

תגובות


bottom of page