Bridgeseminar med Finn Brandsnes

16. - 18. mars • kr 2450,- (1950,-)

Slem-meldinger og valg av åpningsmelding er temaene for seminaret!

Under temaet slem-meldinger, skal vi se på hva som avgjør om vi skal stoppe i utgang, eller gå mot lille- eller storeslem. Kanskje vi trenger noen nye konvensjoner i verktøykassen? Vi skal også se på valg av åpningsmelding. Vi velger ikke alltid den mest beskrivende og optimale åpningsmeldingen. Dette resulterer i at vi ikke når toppkontrakten. Vi skal spille mange spill, og de fleste er relatert til temaene vi skal prate om. Og sist men ikke minst, vi skal diskutere spillene sammen og ha det gøy med kortstokken!

Hygg deg med andre bridgeinteresserte, god mat og dyktig instruktør! Kurset egner seg best for de som behersker grunnreglene i bridge. Håper vi sees til bridgeglade dager i Melsomvik!

 

Instruktør Finn Brandsnes: Finn er flere ganger Norgesmester og har adskillige andre turneringsseire
å se tilbake på. Han er videre turneringsleder, turneringsarrangør, reisebridgearrangør og journalist med egen spalte i flere aviser over hele landet

Program: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Mandag 16. mars

Velkommen med ankomst, innkvartering med kaffe og kake før kursstart. Etter kursåpning og felles lunsj, starter vi med teoridelen. Videre legger vi opp til turnering del 1 og 2 før og etter middag.
Dagdeltakere er hjertelig velkommen til middag begge kvelder!

 

Tirsdag 17. mars

Denne dagen starter vi med teori og spill før lunsj og videre med turnering del 3 utover dagen.
Vi legger opp til mulighet for å spille facitbridge på kvelden etter middag

 

Onsdag 18. mars

Siste dagen av dette seminaret, blir det teori, spill og turninger før vi avslutter for denne gang med premieutdeling og felles lunsj

 

Kurset er for øvet nivå!

FristPåmeldingsfrist fortløpende

Ingenting å booke for øyeblikket