top of page
Fotokurs

Fotokurs med mobilkamera • Håkon Bonafede

17. - 18. oktober • kr 500,- (les prisinfo nederst)

Lær å ta bedre bilder med ditt mobilkamera!

Velkommen til et kurs som lærer deg å bruke ditt mobilkamera bedre. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men vi antar at du har interesse for og er nysgjerrig på å få mer kunnskap om potensialet til en kameratelefon. Vi ser på hvilke feil man bør unngå når det gjelder lys og komposisjon, og hvordan man enkelt kan forbedre billedkvaliteten med innstillingene og redigeringsfunksjonene. Vi gir også tips på hvordan man tar gode portretter, landskapsbilder, og hvordan man fanger bevegelse. Kurset er både for deg som vil bli god og for deg som vil bli enda bedre!

Kursholder: Fotograf Håkon Bonafede har lang erfaring som fotojournalist i Egmont, hvor hans lidenskap for alt som flyr, gynger, flyter, dingler eller smeller var hans arbeidsområder. Han trives f.eks. like godt i en ubåt som i et jagerfly. Nå jobber han som freelance fotograf og han vil lære oss hvordan vi kan bruke en kameratelefon som en proff fotograf. Håkon har vunnet flere priser for sine bilder og noen av disse vil han vise oss på kurset.

Håkon bruker en iPhone 13 og en Samsung S23 som modeller på kurset. Hovedfokus på dette kurset er å ta bedre bilder med mobilkamera, uansett hvilken mobil dere benytter selv. 

Nyttig innhold, lærte mye. Kompetent foreleser med evne til å formidle på en forståelig måte. Tidligere deltager på kurset

golden Leaves
Fotokurs mobil

Program:

(Program med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Torsdag 17. oktober

1100 Velkommen og ordet er fritt, forventinger og mål for læring

1145 Bli kjent med din kameratelefon - innstillinger og kvalitet

1300 Lunsj

1400 Bli kjent med din kameratelefon - bildekomposisjon

1500 Workshop og fotosafari

1900 Middag

2030 Kåseri - noen av mine bedre bilder ved fotograf Håkon Bonafede

 

Fredag 18. oktober
0900 Bli kjent med din kameratelefon - redigeringsfunksjoner, tips og råd

1100 Vi tar en gjennomgang av bilder fra workshop og fotosafari

1300 Avslutning og lunsj

Begrenset antall deltagere!

Prisinfo: 

Kurset koster kr 500,- 
Som dagdeltager kan du bestille lunsjbuffet og prisen er kr 275,- pr dag. Ønskes middag dag 1 som dagdeltager for å få med Håkons kåseri etter middag, koster denne 375,- pr person. 


Som bodeltaker i enkelt- eller dobbeltrom koster det kr 1970, - pr person og prisen inkluderer kurs, overnatting og alle måltider.


• Påmeldingsregler

bottom of page