top of page

KORONA - informasjon angående våre arrangement/reiser

Oppdatert: 27. mar. 2020

Kjære alle sammen!


COVID -19 har skapt en uvirkelig tid.

Nestor hadde bestemt å holde stengt frem til 14. april 2020. Vi har i dag i samråd med kommuneoverlegen i Sandefjord bestemt at perioden må forlenges til 1. august 2020.

I denne tiden er liv og helse vår høyeste prioritet. Vi tar ekstra hensyn siden mange av våre kursdeltakere er i risikogruppen over 65 år.


Vår administrasjon vil være operativ i hele denne perioden og vårt sentralbord er åpent via mobil/mail. Vi svarer fortløpende på alle henvendelser vi får.

Vi vil i de neste dagene søke å finne de beste løsningene for våre planlagte kurs. Noen kan bli utsatt til høsten, noen vil bli utsatt til neste år, og noen må vi dessverre avlyse. Vi tar kontakt med alle berørte kursdeltakere så raskt som mulig og vil sammen finne den beste løsningen for hver og en av dere.


Dette har utviklet seg til en situasjon som krever utrolig mye av oss alle. Vi er alle berørte på en eller annen måte. Vi er av den oppfatning at vi er heldige som bor i et land hvor nasjonale og lokale myndigheter behandler denne situasjonen på det største alvor.

Vi ser frem til å kunne ønske kursdeltakere velkommen til Nestor og jobber nå med spennende program utover høsten og i 2021:


Ta godt vare på dere selv og deres nærmeste!

Dette er en tid for å holde hodet kaldt og hjertet varmt!


Vi vil informere fortløpende om endringer her.


136 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page