top of page

Nestor presenterer: Arnt Stefansen

Oppdatert: 9. feb.

Intro:

Arnt Stefansen har vært fast korrespondent for NRK i Berlin, Brussel og Madrid, og han jobbet som NRKs frilansmedarbeider i Sør-Amerika frem til han gikk av med pensjon våren 2023. Han har skrevet 11 bøker om europeisk politikk, samfunnsliv og historie. To av disse bøkene, «Italia – historien, kultur og menneskene» og «Spania – historien, kulturen og menneskene», dannet grunnlag for kurs som Arnt holdt på Nestor i 2022 og 2023.

Arnt har også lang erfaring som reiseleder for Temareiser Fredrikstad, og har ledet mer enn 60 turer til Italia, Spania, Tyskland og Sør-Amerika.

Siden våren 2023 har han hatt sin hovedbase i Roma, der han blant annet leder byvandringer for norske besøkende. Han er også korrespondent for nettstedet katolsk.no, der han leverer videoreportasjer fra den hellige stad og andre steder. Arnt er cand.polit fra universitetet i Oslo, og behersker en rekke europeiske språk. Drivkraft:

Den store drivkraften er interessen for- og gleden ved å formidle kunnskap – spesielt historie, kultur og samfunnsliv. Et spesialområde er romersk/italiensk og spansk historie, som er kjernen i de kursene han har holdt på Nestor. Arnt Stefansen er aktuell i disse programmene for Nestor i 2024: Italia, Spania og Sør-Amerika

162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page