top of page
Minnekurs

Skrivekurs - kveldskurs

Starter 9. mars 2022 • Ingen kursavgift

Skrivekurs for de som ønsker å lære mer
Nestor har de siste årene arrangert en rekke kurs med Kristin von Hirsch der hun utfordrer hukommelsen ved help av enkle og morsomme minneteknikker kombinert med skriveøvelser. Etter disse kursene har flere ønsket seg et kurs som går dypere inn i skriveteknikken. Hva skal til for at det blir god litteratur? Hvilke grep kan vi ta for at språket blir godt, at historien flyter og henger sammen?

Kursholder Kristin von Hirsch er forfatter, fotobasert billedkunstner og grafisk designer. Hun har skrevet flere bøker, blant annet er hun forfatter, fotograf og redaktør av de fire bestselgende bøkene om Barndom på 50-60-70- og 80-tallet. Hun er utdannet bibliotekar og har en master i religion og filosofi. Hun har holdt en rekke kurs på Nestor, blant annet i skrive-og minneteknikker. (kristinvonhirsch.no).

Kurset går over 3 kvelder (torsdager) Kl: 1800 - 2100

Kveld 1:  9. mars

Kveld 2:  16. mars

Kveld 3:  23. mars

Programinnhold: (Med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Vi fortsetter å bruke vår egen minnebank som utgangspunkt for skriveøvelsene, men denne gangen på nye og mer utfordrende måter. Vi kommer til å bruke noe tid den første kvelden på å gjennomgå/repetere verktøykassa fra minneskrivekurset, og så utvider vi, - hele tiden med utgangspunkt i morsomme skrive-
øvelser tilpasset de nye skriveverktøyene jeg trekker inn. 
Kurset er en videreføreing av minneteknikker, men det er ikke en absolutt forutsetning at du har gått på Kristins «nybegynnerkurs» for å melde deg på. MEN det er en stor fordel at du liker å skrive og at du kanskje også har gått på andre skrivekurs.

Frist: Påmeldingsfrist fortløpende

Pris: Ingen kursavgift, men om du bor et stykke unna, så har vi rom for overnatting. Kontakt oss for pris!

NB: Det er stor interesse for disse kursene og vi ber vennligst om at du gir oss beskjed dersom du allikevel ikke ønsker- eller kan beholde plassen slik at noen andre får mulighet. Hvis du ikke har anledning til å delta på alle 3 kvelder, ber vi om beskjed om dette, da vi prioriterer de som kan delta på hele kurset.