top of page
After Work

After Work - en ny livsfase!

11. og 12. november • kr 3990,-
Prisen inkluderer kurset med overnatting og alle måltider. (dagdeltager inkl. lunsj kr 2990,-)

After Work - idéer, tips og råd i en ny fase av livet!

Mange av oss tilbringer flere tiår i arbeidslivet. Vi bygger karrierer, følger rutiner og møter daglige utfordringer som krever vår tid og energi. Men hva skjer når vi trer ut av dette kjente landskapet og inn i en ny fase av livet, fri fra jobbens strukturer og forventninger? Hvordan kan vi sørge for at denne tiden blir like givende og inspirerende? Og hvordan få selvtilliten og ferdighetene vi trenger for å omfavne denne nye fasen? After Work er et kurs og en møteplass for deg som har tenkt nettopp disse tankene. Kurset er designet for å hjelpe deg til å tenke utenfor boksen, identifisere dine sanne lidenskaper og lage en plan for et oppfylt og meningsfylt liv etter arbeid. Uansett om du allerede har sluttet å jobbe eller ser frem til det i nær fremtid, vil After Work bidra med nyttig kunnskap og inspirasjon.


Kursoversikt 2024

Om foredragsholderne:

Kim Bjørnqvist har bakgrunn fra reklame- og tv-bransjen, som tekstforfatter, kreativ direktør og utviklingssjef. Til daglig underviser han på HK - i kreativ skriving, tekstforfatting, kreative metoder og forbrukersosiologi.


Marie Olaussen er journalist, forfatter og foredragsholder. Med boka «Hvordan bli rik på et år» (Cappelen Damm 2021), traff hun et stort publikum, og fulgte opp med «Jakten på tusenlappene» i 2023.


Kjell Morten Méd er privatpraktiserende advokat, foredragsholder og skribent. Han arbeider særlig med spørsmål knyttet til arv, skifte, skilsmisse, fremtidsfullmakter og fast eiendom.

 

Tor Dahl har bred og allsidig erfaring fra salg, salgsledelse og rekruttering. Han har jobbet med rådgivning, trening og organisasjonsutvikling i ledende varehandels- og leverandørbedrifter i Skandinavia siden 1990.

 

Tore Kummen jobber som Senior Private Banker i Nordea og har lang erfaring innenfor område formuesforvaltning og investeringsmuligheter.

After Work

Kim Bjørnqvist

After Work

Program:

(Program med forbehold om endringer og tilstrekkelig antall deltagere)

 

Mandag 11. november (kl 1000 - 1800 + Quiz etter middag)

After Work – hva nå?

Etter en introduksjon om den nye livsfasens utfordringer og muligheter tar Kim Bjørnqvist deg med på en omvisning i ditt eget kreative potensiale: Hva er kreativitet og hvordan styre den? De fem musene - hvem er du? Og hvordan være åpen for nye idéer?

 

Workshop: Kreative metoder og øvelser v/ Tor Dahl og Kim Bjørnqvist

 

The Bucket list handler om interesser, drømmer, mål, hindringer og ambisjoner.
Hobbyer, reiser og fritidsaktiviteter. Muligheter for videreutvikling og læring.

 

Din helse og livskvalitet: Fysisk og mental helse. Mening og formål i hverdagen. 

Hvordan opprettholde en god livskvalitet.

 

Ditt samfunnsengasjement: Frivillig arbeid. Sosiale relasjoner og nettverk. 

Nye vennskap og fellesskap: Organisasjoner og sosiale aktiviteter.

 

Etter middag følger vi opp med litt hjernetrim: Quiz!

Tirsdag 12. november (kl 0900 - 1645)

Privatøkonomi: Hva skjer med den nye økonomien min? v/ Marie Olaussen

Adferdsøkonomi, hvorfor bruker / sparer vi de pengene vi har til rådighet og hvordan planlegge slik at pengene strekker til.

 

Privatøkonomi: v/ Tore Kummen. Formuesforvaltning, investeringsmuligheter og risiko

 

Aktuell juss v/ Kjell Morten Méd. Omhandler arv, skifte, uskifte, testamenter, særkullsbarn, gaver, arv, forskudd på arv, arveavgift, skilsmisse, samboere, fast eiendom, fremtidsfullmakt mm.

 
Prisinfo
  •  Påmeldingsregler

bottom of page